Over Schadenet Broekhuis

Autoschade? Wij zijn er voor u, al sinds 1937!

Wij zijn een universeel schadeherstelbedrijf met ruim 75 jaar ervaring en kennis op het gebied van autoschade. Schadenet Broekhuis staat garant voor een optimale en flexibele bewerking.

  • Altijd de beste service tegen de scherpste prijs
  • Voor perfecte afwerking van uw autoschade
  • Snel weer onderweg én zonder zorgen
  • Gemiddelde klanttevredenheid: 8,7

De werkplaats is voorzien van de meest innovatieve apparatuur die denkbaar is voor autoschadeherstel. Daarbij hebben wij kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij hebben dan ook een zeer uitgebreid pakket aan producten en diensten voor autoschadeherstel van het hoogste niveau.

Bovendien zijn wij aangesloten bij de Stichting FOCWA Garantiefonds en zijn we KIWA gecertificeerd. Verder zijn we franchisenemer van Schadenet, een landelijk netwerk van Autoschade-herstelbedrijven.

Wij herstellen niet alleen uw autoschade, maar regelen ook alles daaromheen. Zo kunnen wij samen met u het schadeformulier invullen, vragen een expertise aan bij uw verzekeringsmaatschappij en handelen deze af met de expert en indien gewenst regelen wij het vervangende vervoer. Kortom: wij nemen u veel werk uit handen!

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak